Concurs internaţional de fotografie „Opera lui Brâncuşi de la Târgu Jiu în cele patru anotimpuri”

Ai trecut prin Târgu-Jiu? Ai imortalizat Ansamblul brâncuşian „Calea Eroilor”  şi nu vrei să ţii fotografiile doar pentru tine? Foarte bine! Atunci, participă la concurs! Tema este “Opera lui Brâncuşi de la Târgu-Jiu în cele patru anotimpuri”.

Trimite la office [at] centrulbrancusi.ro fotografiile pe care le alegi pentru concurs, alaturi de numele tau si titlul fotografiei ,până la data de 17 februarie 2012. Le vom posta pe contul nostru de Facebook, „Centrul Brancusi Targu Jiu”. Te vom evalua ca artist fotograf în funcţie de numărul  “like-urilor”  pe care le primeşti (50%) dar şi  în funcţie de opţiunea juriului  (50%). Dar, te vom şi premia cu cărţi despre Brâncuşi şi opera sa.
Fotografiile premiate vor fi postate pe site şi expuse la Targu Jiu, în foaierul Teatrului „Elvira Godeanu”, duminică, 19 februarie, când vom sărbători a 136-a aniversare de la naşterea lui Constantin Brâncuşi.

Termeni şi condiţii de participare la concurs:
– autorul îşi asumă originalitatea fotografiilor;
– autorul este de acord ca instituţia să facă publice fotografiile sale, fără a emite pretenţii materiale;
– autorul este de acord ca fotografiile sale (cu citarea autorului) sa fie folosite în scopul promovării  patrimoniului cultural fără a solicita vreun avantaj material;

– institutia isi rezerva dreptul de a inlatura fotografiile necorespunzatoare calitativ precum si pe cele cu continut neadecvat care pot prejudicia imaginea operelor brancusiene.

Mergi Sus