Articole cu eticheta ‘Simpozionul Internațional de Pictură’

Simpozionul internaţional de pictură de la Rânca (Gorj), ediţia 2017

Simpozionul internaţional de pictură de pe meleagurile gorjene s-a desfăşurat şi în acest an în staţiunea montană Rânca din judeţul Gorj, în perioada 21.08 – 03.09.2017. Organizatorii au fost Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu, în parteneriat cu Filiala Gorj a Uniunii Artiștilor Plastici din România şi Institutul Cultural Român. Artiştii au fost cazaţi la Complexul Turistic „Panoramic” din staţiunea Rânca. În acest an au participat şapte pictori profesionişti: Elisabeth Ochsenfeld (Germania), Dorin Creţu (Franţa), Katarina Djordjevic (Serbia), Suzana Fântânariu, Ileana Ştefănescu, Mirela Trăistaru (România). Curatorul simpozionului a fost pictorul Vasile Fuiorea, preşedintele Filialei Gorj a U. A. P. din România. Continuare »

INFORMARE


Astăzi, 15.09.2017, începând cu ora 18.00, va avea loc la Galeriile de Artă ale Municipiului Târgu-Jiu vernisajul expoziției Simpozionului Internațional de Pictură din cadrul „Atelierele Brâncuși”, ediţia 2017.
Organizatori sunt Centrul de Cercetare, Conservare și Promovare „Constantin Brâncuși” şi Filiala Târgu-Jiu a UAP din România. Curatorul evenimentului este pictorul Vasile Fuiorea.

Secvenţe din Simpozionul Internaţional de Pictură de la Rânca, ediţia 2017

Fotografii realizate de Sorin Buliga

Invitație la vernisajul expozițiilor de sculptură și pictură, din cadrul Atelierelor Brâncuși

Duminică, 3 septembrie, cu începere de la ora 14,00, la Centrul Multifuncțional Bârsești va avea loc vernisajul expozițiilor de sculptură și pictură, din cadrul Atelierelor Brâncuși. Lucrările de sculptură au fost realizate în perioada 1 august – 2 septembrie a.c., iar cele de pictură, între 21 august și 2 septembrie a.c. La fiecare dintre cele două simpozioane internaționale au participat câte șase artiști, conduși de câte un curator.

Invitație la deschiderea Simpozionului Internațional de Pictură – Atelierele Brâncuși 2017

Simpozionul Internațional de Pictură – Atelierele Brâncuși 2017

Mergi Sus