Expoziție de pictură a artistului vizual Vasile Fuiorea

REFLECȚII ASUPRA SINELUI

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Craiova, în colaborare cu UAP din România și Filiala Târgu Jiu a UAP din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” și Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxă / Domeniul Arte Vizuale, organizează miercuri 03. V. 2023, orele 18.00, la Galeria „Arta 1” (strada „Calea Unirii” 16, Craiova 200585), vernisajul expoziției de pictură „Reflecții asupra sinelui”, a artistului vizual Vasile Fuiorea.
Filiala Târgu Jiu a UAP din România are un parteneriat de tradiție cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, fiind sprijinită în acțiunile ei expoziționale ce vizează dezvoltarea artelor vizuale contemporane și promovarea capodoperei brâncușiene de la Târgu Jiu, în țară și în lume.
Expoziția personală semnată de Vasile Fuiorea conține și lucrări de pictură aflate în colecția permanentă de artă contemporană a Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, fiind realizate de către artist în cadrul simpozioanelor internaționale de pictură desfășurate sub egida manifestării „Atelierele Brâncuși”.
Curatorul expoziției este Gabriel Giodea, iar cuvântul de deschidere va aparține criticului de artă Gabriel Kelemen. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 03 – 15. V. 2023.

afis a3 verticala
Mergi Sus